5 filme care urmează să fie lansate (2022)

Scris pe 02 Oct 2022 20:35, de Raluu

Pentru cei care se uită și la filme anime, am pregătit o mică listă cu 5 filme care urmează să apară și nu trebuie să le ratați.

 

1. One Piece Film: RED (14 Octombrie 2022 - În CINEMA în România)

Descriere: Uta, cea mai iubită cântăreață din lume, cunoscută și pentru faptul că are grijă să-și păstreze identitatea secretă pe scenă, are o voce pe care mulți o consideră angelică. Pentru prima dată, Uta urmează să dezvăluie cine este cu adevărat, în timpul unui concert live. Sala se umple de fani: pirați nerăbdători să o vadă, Marina cu ochii în patru și echipajul lui Luffy, care a venit să se bucure de spectacol. Cu toții o așteaptă cu sufletul la gură pe cea care a cucerit lumea cu vocea ei. Povestea începe cu un detaliu șocant pentru mulți: Uta este fiica lui Shanks!

Trailer: 

 

 

2. Sword Art Online the Movie -Progressive- Scherzo of Deep Night (22 Octombrie 2022)

 

Descriere: Cel de-al doilea film Sword Art Online -Progressive-.

Trailer: 

 

 

3. Boku ga Aishita Subete no Kimi e (7 Octombrie 2022)

Descriere: O lume în care s-a stabilit că oamenii se deplasează în mod obișnuit între diferite lumi paralele... Koyomi Takasaki, care locuiește cu mama sa în urma divorțului părinților săi, se înscrie la o școală pregătitoare universitară locală. Din cauza atmosferei concentrate pe studii și a stânjenii sale sociale, Koyomi nu își poate face prieteni. Într-o zi, el este abordat brusc de o colegă de clasă, Kazune Takigawa, care îi spune că a călătorit din a 85-a lume, unde ea și Koyomi sunt iubiți.

Trailer: 

 

 

4.  Suzume no Tojimari (11 Noiembrie 2022)

Descriere: Suzume, o fată de 17 ani care locuiește într-un oraș liniștit din Kyushu, întâlnește un tânăr călător care îi spune „Caut o ușă”. Ea îl urmărește și descoperă o ușă deteriorată în ruinele din munți, de parcă ar fi singurul lucru rămas în picioare dintr-o prăbușire. Parcă atrasă de ceva, Suzume întinde mâna spre ușă... În scurt timp, ușile încep să se deschidă una după alta în diferite părți ale Japoniei. Pe măsură ce dezastrele vin din partea îndepărtată a ușilor, ușile deschise trebuie să fie închise. Stelele, apusul soarelui și cerul dimineții – în acel loc în care a rătăcit, era un cer care aparent se amesteca tot timpul împreună. Ghidată de ușile misterioase, începe „călătoria de blocare a ușilor” a lui Suzume.

Trailer:

 

 

5. Kagami no Kojou (23 Decembrie 2022)

Descriere: Într-un cartier liniștit din Tokyo, șapte studenți evită să meargă la școală - se ascund în dormitoarele lor întunecate, incapabili să își înfrunte familia și prietenii - până în momentul în care descoperă că oglinzile din dormitoarele lor strălucesc. La o singură atingere, ei sunt scoși din viețile lor singuratice într-un castel minunat, direct dintr-un basm al lui Grimm. Acest loc capricios, lipsit în mod ciudat de hrană și apă curentă, dar plin de prize electrice, găzduiește o fată petulantă în mască, numită Regina lupului și devine locul lor de joacă și refugiu în timpul orelor de școală. Ascunsă între pereți, li se spune că există o cheie care va îndeplini o dorință, precum și un set de indicii pentru a o găsi. Dar există o problemă: cheia trebuie găsită până la sfârșitul anului școlar și trebuie să părăsească locul până la ora cinci în fiecare zi, altfel suferă un sfârșit fatal. Pe măsură ce timpul trece, iese la iveală un adevăr devastator: doar cei suficient de curajoși să-și împărtășească poveștile vor fi salvați. Și așa încep să dezvăluie poveștile celuilalt: cum un băiat este plin cu mai multe gadgeturi decât dragoste; cum altul suferă o respingere dureroasă și inexplicabilă și cum o fată trăiește cu frica de tatăl ei vitreg prădător. În timp ce se luptă să respecte regulile jocului, se derulează o poveste emoționantă, a șapte personaje prinse într-un ciclu de neînțelegere și singurătate, care sunt eliberate în cele din urmă de puterea prieteniei, empatiei și sacrificiului.

Trailer: 

Sursa: MyAnimeList
- Postat de @
Distribuie articol: