Elle Fanning va apărea în noul joc creat de Kojima Productions

Scris pe 07 Oct 2022 17:00, de Raluu
Kojima Productions a dezvăluit vineri că actrița Elle Fanning (I am Sam, The Great, Maleficent, The Beguilded) va apărea în noul proiect de joc al dezvoltatorului.
Kojima Productions a arătat-o pe Fanning într-un poster pe standul său la Tokyo Game Show luna trecută. Posterul standului prezenta o imagine umbrită a unei persoane și textul „Cine sunt eu?”
 
 
 
 
 
Fondatorul Kojima Productions Hideo Kojima a postat apoi o altă imagine umbrită a unei alte persoane și expresia „Unde sunt eu?” pe Twitter.
 

Kojima a declarat în timpul unui stream live Xbox & Bethesda Game Showcase în iunie că lucrează la „un parteneriat special” cu Xbox Game Studios pentru un joc complet nou pe care „nimeni nu l-a mai experimentat sau văzut până acum”. Kojima a spus că el și Kojima Productions pot realiza în sfârșit acest joc cu „tehnologia de ultimă oră Microsoft cloud și schimbarea tendinței industriei”.
Kojima Productions confirmase în octombrie 2020 că dezvoltă un nou proiect și că în prezent caută aplicații pentru diferite posturi de muncă la studioul său din Tokyo. Site-ul de știri tehnice VentureBeat a raportat apoi în iulie 2021 că Kojima și Microsoft au ajuns la un acord pentru a „elabora detaliile” pentru un nou joc Xbox. Kojima a spus în ianuarie că va „începe cu seriozitate o nouă lucrare și va trece la următorul nivel de experimentare cu un proiect radical” anul acesta.

 
Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: