Filmul Black Clover dezvăluie titlul, trailerul, distribuția, și premiera mondială

Scris pe 06 Oct 2022 18:41, de Raluu

Site-ul oficial al anime-ului Black Clover a anunțat joi că viitorul film al francizei se va intitula Black Clover: Sword of the Wizard King (Black Clover: Mahо̄ Mikado no Ken), va debuta în toată lumea pe Netflix și va fi lansat în cinematografe în Japonia pe 31 martie 2023. Netflix a început să difuzeze un trailer subtitrat în engleză pe YouTube. Site-ul filmului și contul oficial de Twitter au dezvăluit, de asemenea, un nou membru al distribuției vizuale:

 

Creatorul original de manga Yūki Tabata, care este supraveghetor șef al filmului și designer original de personaje, a desenat imaginea:
 
 
Toshihiko Seki îl va juca pe Konrad Leto (romanizarea numelui în engleză nu este confirmată), un fost Rege Vrăjitor.
 
 
Membrii personalului din anime se întorc pentru film. Ayataka Tanemura (Black Clover) regizează filmul, Itsuko Takeda proiectează personajele, iar Minako Seki compune muzica.
Personalul filmului a dezvăluit o imagine cu Asta în martie 2021, iar apoi a dezvăluit o imagine a lui Yuno în decembrie anul trecut.
 
Adaptarea anime a avut premiera în Japonia în octombrie 2017. Serialul a fost inițial listat cu 51 de episoade, dar a continuat într-un nou sezon cu episodul 52 în octombrie 2018 și a continuat din nou într-un nou sezon în octombrie 2019. Spectacolul a continuat. Pauza care a început în aprilie 2020 din cauza COVID-19 și a reluat în iulie 2020 cu episodul 133. Serialul și-a difuzat cel de-al 170-lea și ultimul episod în martie 2021.
 
Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: