Trailer-ul complet al celui de-al doilea film Sword Art Online -Progressive- a apărut

Scris pe 01 Oct 2022 21:54, de Raluu

Filmul va fi difuzat pe 22 octombrie, după amânarea cauzată de COVID-19.

Site-ul oficial pentru Sword Art Online the Movie -Progressive- Kuraki Yūyami no Scherzo (Scherzo of a Dark Dusk), al doilea film din seria de filme Sword Art Online The Movie -Progressive-, a publicat un trailer complet vineri. Videoclipul prezintă melodia tematică a lui Eir Aoi „Shinzо̄” (Inimă).

Al doilea film se va lansa în Japonia pe 22 octombrie. Site-ul web al filmului a anunțat pe 22 august că filmul a fost respins din cauza întârzierilor de producție cauzate de COVID-19. Proiecția avansată a filmului din 24 august a fost, de asemenea, anulată. Filmul a fost programat anterior să fie lansat în Japonia pe 10 septembrie, alături de proiecțiile IMAX ale filmului.


De asemenea, va apărea și o parte din distribuția primului film. În plus, Kaede Hondo va juca rolul lui Liten, iar Yūsuke Kobayashi va juca rolul lui Morte.
Ayako Kohno (directorul unității pentru Black Butler: Book of the Atlantic, High School Fleet, The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky) se întoarce pentru a regiza filmul la A-1 Pictures, iar Kento Toya (Sword Art Online: Alicization - War of Underworld, The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments) revine pentru a crea personajele. Yasuyuki Kai este din nou director de acțiune, iar Yuki Kajiura se întoarce pentru a compune muzica.

Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night, primul film anime din proiect, a fost lansat în Japonia în octombrie 2021 și a ocupat primul loc la box office în primul său weekend. Filmul a fost deschis în peste 40 de țări și teritorii din întreaga lume. Funimation a proiectat filmul în Statele Unite, Canada, Australia și Noua Zeelandă în decembrie 2021.
Anime-ul se bazează pe seria Sword Art Online: Progressive light novel a lui Reki Kawahara. Seria de romane a fost lansată în 2012 ca o repovestire revizuită a romanelor originale ale lui Kawahara Sword Art Online. Povestea descrie călătoria lui Kirito prin castelul plutitor Aincrad de la început, etaj cu etaj. Yen Press publică seria de romane Sword Art Online: Progressive în limba engleză, precum și două adaptări manga.

 
Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: