Partea I din anime-ul Boruto se încheie pe 26 martie iar anime-ul Naruto va avea parte de 4 noi episoade

Scris pe 09 Mar 2023 20:57, de Antares

Site-ul oficial al anime-ului Boruto: Naruto Next Generations a anunțat joi că episodul 293 din 26 martie va fi ultimul episod din "Partea I" a anime-ului. Site-ul a confirmat, de asemenea, că producția pentru "Partea a II-a" a anime-ului a primit undă verde.

Anime-ul Naruto primește patru noi episoade în cinstea celei de-a 20-a aniversări

Pe 9 martie, site-ul oficial al seriei anime Naruto a dezvăluit un anunț interesant: pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare, anime-ul de televiziune Naruto va apărea din nou pe ecranele noastre cu patru episoade "noi-nouțe" în septembrie 2023. Fanii pot retrăi nostalgia, deoarece anumite episoade selectate din anime-ul Naruto vor fi reluate în luna iulie.

În octombrie, Studio Pierrot a dat startul celebrării celei de-a 20-a aniversări a lui Naruto prin lansarea unui videoclip numit "Road of Naruto" de 10 minute. Acest videoclip îi poartă pe spectatori într-o călătorie prin două decenii de istorie a anime-ului Naruto, prezentând secvențe de animație complet noi.

Ceea ce este cu adevărat impresionant la acest videoclip este faptul că a fost complet reanimat. Acest lucru înseamnă că până și cele mai emblematice scene au primit un aspect nou și proaspăt, ceea ce le face și mai plăcute pentru fanii de lungă durată.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: