Sezonul 3 din Demon Slayer începe în februarie 2023 în cinematografele din întreaga lume

Scris pe 11 Dec 2022 17:29, de Antares

În timpul transmisiunii speciale a anime-ului "Kimetsu no Yaiba: Infinite Train Edition", care a avut loc pe 10 decembrie, a fost anunțată data de lansare a celui de-al treilea sezon din Demon Slayer, alături de un nou trailer și de un anunț special privind începerea sezonului 3 în cinematografele din întreaga lume.

A trecut aproape un an de când s-a terminat difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului. La fel ca și sezonul 1, sezonul 2 a fost, de asemenea, un succes uriaș pentru franciză, iar fanii așteptau cu nerăbdare data de lansare a sezonului 3 și, în sfârșit, avem data. Cu toate acestea, unii fani vor avea ocazia să vadă episodul de premieră în cinematografele din peste 80 de țări.

Cel de-al treilea sezon va acoperi arc-ul Swordsmith Village din manga, iar studioul de animație va fi ufotable, la fel ca în primele două sezoane.

Sezonul 3 Demon Slayer va începe să fie difuzat în aprilie 2023 în Japonia. Fanii din afara Japoniei pot viziona episoadele pe Crunchyroll. Primul episod al acestui nou sezon va fi un episod special de o oră, la fel ca primul episod al sezonului 2.

 

Sezonul 3 începe în cinematografe

Pe lângă anunțul privind data de lansare a celui de-al treilea sezon, oficialii au anunțat și un turneu mondial în cadrul emisiunii speciale.

Turneul mondial Demon Slayer sezonul 3 va ajunge la Los Angeles pe 18 februarie la The Orpheum Theatre și în alte teatre din Statele Unite. Turneul mondial va ajunge în Canada pe 3 martie. Detaliile despre lansarea în cinematografe în alte țări urmează să fie anunțate. Proiecția specială va avea ultimele 2 episoade din sezonul 2 (Entertainment District Arc Ep 11, 12), și primul episod de 1 oră din sezonul 3 (Swordsmith Village Arc).

Printre invitații speciali prezenți în timpul evenimentului din Los Angeles se vor număra actorii vocali ai lui Kamado Tanjiro (Hanae Natsuki) și Kamado Nezuko (Akira Kitou).

Producătorul acestui anime, Yuma Takahashi, îi va însoți pe cei doi actori.

Aimer (care a interpretat cântecul de deschidere și de final al sezonului 2 din Demon Slayer) va avea, de asemenea, o reprezentație muzicală la acest eveniment.

Aniplex USA a încărcat un filmuleț promoțional pe Youtube, care conținea trailerul celui de-al treilea sezon și anunțul turneului mondial:

Tanjiro vizitează un sat de spadasini și este forțat să îi explice lui Hotaru Haganezuka, fierarul care i-a făcut sabia, cum a ajuns să fie atât de teribil de zdrobită. În timp ce Tanjiro așteaptă ca arma sa să fie reparată, inamicii se apropie de el.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: