Kaguya Sama: Love Is War primește un nou proiect anime

Scris pe 25 Jun 2022 10:50, de Antares

După difuzarea episodului final de lungime dublă din sezonul 3 al serialului Kaguya Sama, contul oficial de Twitter al Kaguya Sama: Love Is War a anunțat că un nou proiect anime se află în producție, însă nu a fost dezvăluit dacă viitorul proiect va fi un nou sezon sau un film. Mai jos este anunțul făcut de către contul oficial de Twitter:

În postarea de pe Twitter se spune: "Kaguya vrea să vă anunțe că a fost luată o nouă decizie privind producția de animație". Nu există o dată oficială de lansare pentru noul proiect al Kaguya Sama: Love Is War.

Vestea bună pentru fanii Kaguya este că, indiferent ce proiect anime, un film sau OVA sau un nou sezon va fi anunțat, există suficient material manga pentru a produce încă două sezoane anime. În total au fost publicate 267 de capitole, iar Kaguya Some sezonul 3 a adaptat până la capitolul 137 din manga. Așadar, există o mulțime de material manga cu care se poate lucra. În cazul în care nu puteți aștepta sezonul 4 și doriți să citiți manga, puteți începe să citiți de la capitolul 138.

 

 

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: