Studioul CG Orange animează noul anime Trigun Stampede 2023

Scris pe 18 Jun 2022 14:04, de Antares

TOHO a anunțat vineri că, împreună cu studioul CG Orange (BEASTARS, Land of the Lustrous), produce un nou anime bazat pe manga Trigun a lui Yasuhiro Nightow, intitulat Trigun Stampede, care va debuta în 2023. Crunchyroll a anunțat, de asemenea, că va difuza în paralel anime-ul la lansare "în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume".

 

Crunchyroll va găzdui un panel la Anime Expo pe 2 iulie, care va anunța mai multe informații despre anime. Printre invitații la acest panel se vor număra creatorul manga Yasuhiro Nightow, designerul Kouji Tajima (artistul personajelor din GANTZ:O), producătorii Orange Kiyotaka Waki (Godzilla Singular Point) și Yoshihiro Watanabe (BEASTARS) și producătorul TOHO Katsuhiro Takei (Your Name.).

Un nou cont de Twitter numit "@6MillionBounty" a prezentat joi un nou anunț cu o imagine. Imaginea înfățișează un afiș de căutare în stil Wild West rupt, cu o recompensă. În cadrul universului Trigun al lui Yasuhiro Nightow, personajul principal Vash the Stampede este cunoscut sub numele de "The $$60,000,000,000,000 (șaizeci de miliarde de dolari dublu) Man", pentru recompensa pusă pe capul său.

 

Adaptarea originală a anime-ului de televiziune Madhouse a fost difuzată timp de 26 de episoade în Japonia în 1998. Anime-ul a fost lansat în America de Nord pentru home video în 2000. Geneon Entertainment (fosta Pioneer) a lansat inițial seria pe DVD, dar Funimation a licențiat de atunci seria și a lansat-o pe Blu-ray Disc și DVD. Serialul este acum difuzat în streaming pe Crunchyroll, în urma achiziționării de către Funimation Global Group de la Sony a Crunchyroll de la AT&T. Blocul de programe Adult Swim de la Cartoon Network a difuzat anime-ul în 2003.

 

Anime-ul Trigun adaptează manga cu același nume a lui Yasuhiro Nightow. Povestea urmărește peripețiile lui Vash the Stampede, un pistolar în fugă cu o recompensă de "60 de miliarde de dolari dublu" pe capul său. Vash și-a câștigat porecla "Stampede" datorită distrugerii pe care vânătorii de recompense zeloși o provoacă în orice oraș pe care îl vizitează.

 

The Trigun: Badlands Rumble: Badlands Rumble, un film anime, a debutat în aprilie 2010 și a fost prima animație nouă Trigun din peste un deceniu. Premiera mondială a anime-ului a avut loc la Sakura-Con în aprilie 2010, deși planurile studioului de anime Madhouse pentru acest proiect datează din 2005. Blocul de programe Toonami de la Cartoon Network a difuzat, de asemenea, filmul.

 

Bazat pe o poveste a creatorului original al manga Nightow și a regizorului Satoshi Nishimura, filmul îi urmărește pe Vash the Stampede și pe haiducul Gasback într-o perioadă anterioară finalului anime-ului original. Vash călătorește într-un oraș înconjurat de nisipuri mișcătoare, unde Gasback are un conflict cu primarul. Pe măsură ce povestea se desfășoară, Vash descoperă că acțiunile sale de acum 20 de ani au incitat problemele actuale care implică vânători de recompense, gărzi de corp și răzbunări.

 

Orange a dezvăluit pe 10 iunie că va anunța un nou proiect pe 17 iunie.

 

Președintele și fondatorul Orange, Eiji Inomoto, a dezvăluit într-un interviu în timpul evenimentului online Cloud Matsuri al Anime Limited din iunie 2020 că firma lucrează la un remake CG al unui titlu nenumit care "ar putea fi familiar".

 

Orange a debutat marți pe YouTube cu animația sa originală de scurt metraj "HOME!". Studioul este cunoscut pentru adaptarea manga Land of the Lustrous de Haruko Ishikawa și, mai recent, a manga BEASTARS de Paru Itagaki. De asemenea, studioul a realizat lucrări CG pentru părți din diverse producții anime, încă din 2004, când a apărut serialul de televiziune Aquarion.

 

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: