Oda se pregătește pentru "Saga finală" luându-și o pauză de o lună

Scris pe 08 Jun 2022 14:24, de Antares

Fanii seriei manga One Piece știu că, după ce lansează 3 capitole continue de manga, creatorul seriei, Eiichiro Oda, își ia, de obicei, o săptămână de pauză, pentru a se odihni și a se gândi unde va duce povestea. Cu toate acestea, Oda își va lua o pauză de 1 lună, Pentru a se pregăti pentru "Saga finală" a One Piece.

Contul oficial de Twitter al manga One Piece a dezvăluit că seria manga va intra într-o pauză de o lună, deoarece Oda se pregătește pentru celebrarea celei de-a 25-a aniversări a One Piece și pentru "saga finală" a manga. Mai sunt încă 2 capitole de manga care urmează să fie lansate înainte de începerea pauzei, deoarece One Piece va intra în pauză pe 27 iunie, în cel de-al 30-lea număr al Weekly Shonen Jump. Seria manga va reveni pe 25 iulie cu capitolul 1054.

Potrivit unui comentariu făcut de Oda, mai multe persoane l-au avertizat că vara aceasta va fi grea, deoarece va fi ocupat cu sărbătorirea celei de-a 25-a aniversări a manga, filmul One Piece Red se va lansa în cinematografe, planul său de a merge în Africa pentru a supraveghea producția de One Piece live action și sfârșitul Arcului Wano va avea loc în același timp. Acești oameni i-au cerut lui Oda să ia o pauză de la desenarea manga, dar la început, Oda s-a opus. Dar, mai târziu a decis că are nevoie de timp pentru pregătire, așa că a decis să ia o pauză. Din nefericire, Oda nu va merge în Africa pe platoul de filmare live action One Piece din cauza pandemiei.

One Piece va dezvălui miercuri membrul din distribuția lui Uta și Gordan pentru One Piece Film Red. De asemenea, va fi dezvăluit un nou trailer pentru film și un nou poster desenat de Eiichiro Oda. One Piece film Red va fi lansat pe 6 august în Japonia. Nu există o dată de lansare la nivel mondial pentru film, în prezent.

- Postat de @
Distribuie articol: