Seven Deadly Sins primește o serie anime sequel

Scris pe 10 May 2022 23:04, de Antares

Nu mulți fani anime au vorbit despre Seven Deadly Sins, de când seria anime s-a încheiat în 2021, dar se pare că fanii au mult mai multe de așteptat după anunțarea continuării anime-ului.

 

Autorul Seven Deadly Sins, Nokaba Suzuki, a lansat continuarea seriei manga intitulată "The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse" va primi o adaptare anime. A fost lansat un nou visual care îl prezintă pe protagonistul seriei.

Până în prezent, nu există detalii împărtășite despre distribuție, studio și data de lansare a anime-ului. Deși fanii vor spera să obțină un studio "bun" pentru a anima acest proiect, având în vedere calitatea animației din Seven Deadly Sins sezonul 3 și sezonul 4.

 

Povestea celor patru cavaleri ai Apocalipsei este plasată la 16 ani după evenimentele din cele șapte păcate capitale. Serialul urmărește povestea lui Percival, care a trăit cu bunicul său pe Degetul lui Dumnezeu, un refugiu îndepărtat care se află deasupra norilor. Și, deși iubește viața simplă, el află că este destinat să devină unul dintre cei patru cavaleri care vor distruge lumea. Percival pornește pe cont propriu pentru a-și schimba soarta, în timpul călătoriei sale îi caută pe ceilalți 3 cavaleri care vor distruge lumea. El întâlnește multe fețe familiare de-a lungul drumului.

Suzuki a început seria Four Knights of the Apocalypse în 2021, iar de atunci seria a fost colecționată în 6 volume. Seria a primit un răspuns destul de pozitiv din partea fanilor din întreaga lume. Să sperăm că va avea parte și de un studio mai bun. Seven Deadly Sins primește, de asemenea, o adaptare a jocului care va fi similară cu Genshin Impact.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: