My Hero Academia va primi 2 noi episoade speciale

Scris pe 08 May 2022 19:04, de Antares

Pe lângă sezonul 6 din My Hero Academia, care se presupune că se va lansa în toamna anului 2022, seria anime va primi și 2 noi episoade speciale. Studio Bones, același studio din spatele anime-ului MHA se ocupă de animarea seriei.

 

Potrivit celebrului blog japonez Ryokutya 2089, fanii My Hero Academia vor avea parte de 2 noi OVA-uri (animație video originală). Dacă nu știți, OVA-urile sunt povești care nu sunt adaptate după manga, deci nu afectează în niciun fel povestea originală. Ambele OVA-uri vor fi proiectate în cinematografele japoneze. Primul OVA este despre meciul de baseball dintre echipe și este așteptat să fie lansat în vara acestui an. Detaliile despre cel de-al 2-lea special, inclusiv informațiile privind data de lansare, nu au fost încă dezvăluite.

O imagine cheie pentru primul episod special a fost lansată în aprilie 2022, dar fanii nu au știut despre ea atunci. Contul oficial de Twitter al My Hero Academia a publicat pe 1 aprilie un vizual cu elevii clasei 1-A jucând baseball. Vizualul și-a imaginat eroii ca un jucător de baseball ca și cum My Hero Academia ar fi un anime sportiv. "Hero League Baseball" are 4 echipe prezentate în vizual, Orcas, o echipă condusă de Gang Orca, the Shishido Agency Lionels, Mt. Lady’s Mountains and the Fat Gum Agency Fats.

 

Autorul My Hero Academia a dezvăluit recent designul personajului pentru Invisible girl. Va fi o surpriză fericită pentru fani dacă vom vedea mai mult din Fata invizibilă în aceste 2 OVA-uri, deoarece cel mai probabil fanii nu vor putea vedea prea mult din Toru în anime.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: