Black Clover intră în hiatus timp de 3 luni, va reveni pentru arc-ul final

Scris pe 21 Apr 2022 15:22, de Antares

Manga Black Clover a lansat ultimul capitol înainte de a intra într-o pauză lungă și s-a dezvăluit că autorul seriei va începe ultimul arc după pauză.

Potrivit unor știri recente, autorul manga Black Clover, Yuki Tabata, va lua o pauză lungă, pentru a se odihni și a planifica ultimul arc/saga finală a poveștii. Potrivit unui utilizator Twitter @nite_baron, care postează frecvent informații despre Black Clover, autorul plănuiește să reia publicarea după 3 luni de pauză, însă, această pauză nu este încă stabilită. Pauza ar putea fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de autor.

Deci, asta înseamnă că manga Black Clover se va termina în curând? Anunțul arc-ului final nu înseamnă neapărat că manga se va încheia în curând. Se așteaptă ca arc-ul final să dureze în jur de 150 până la 200 de capitole. Asta înseamnă că manga va continua încă cel puțin 3 sau 4 ani. Capitolul 332 din Black Clover este așteptat să fie lansat pe 24 iulie 2022.

Seria manga Black Clover a fost criticată pentru ultimul arc al poveștii. Mulți fani se plâng că autorul a făcut prea ușor pentru personajele principale să învingă băieții răi. Așadar, acum este un moment bun pentru Yuki Tabata să ia o pauză de la scris și să vină cu cea mai bună poveste pentru ultimul arc al manga Black Clover.

 

Sursa: twitter.com
- Postat de @
Distribuie articol: