Sezonul 2 din Rent A Girlfriend își anunță data de lansare!

Scris pe 14 Jan 2022 17:39, de Antares

Seria manga de comedie romantică a lui Reiji Miyajima, Rent A Girlfriend sezonul 2 este programat să fie lansat în iulie 2022. Contul oficial de Twitter al seriei anime a publicat, de asemenea, o nouă imagine promoțională cu legenda "Cele patru eroine Chizuru Suwon, Asami Nanami, Rinatsu Sarashina și Sumi Sakurazawa se "pregătesc" pentru viitoarea întâlnire!":

Pentru a comemora data de lansare a sezonului 2, a fost lansat un nou teaser trailer:

Reiji Miyajima a început seria manga în revista Weekly Shonen Jump în iulie 2017. TMS Entertainment a preluat seria pentru adaptarea anime, care a fost difuzată în iulie 2020. Cel de-al doilea sezon va fi produs de TMS Entertainment cu cooperarea STUDIO COMET.

Sinopsis

Kinoshita Kazuya este un student de 20 de ani, un eșec al unei facultăți. A reușit să-și sărute o dată prietena, dar a fost părăsit după o lună. "Ugh... La naiba. Nu vreau să mai trec niciodată prin așa ceva." Complet răutăcios, Kazuya folosește o anumită metodă pentru a se întâlni cu o fată. Se duce la locul de întâlnire și deodată aude: "Tu ești Kazuya-kun, nu-i așa?" O fată frumoasă care își peria părul lung și negru după ureche era acolo, zâmbindu-i. Numele ei era Mizuhara Chizuru. Ceva real se naște după doar o singură închiriere! O comedie romantică nesăbuită, plină de dragoste și emoție, este pe cale să înceapă

Sursa: twitter.com
- Postat de @
Distribuie articol: