Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta primește o adaptare anime!

Scris pe 13 Jan 2022 19:22, de Antares

Seria de light novels de comedie romantică a lui Kyōsuke Kamishiro, Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta (Fiica mamei mele vitrege este fosta mea prietenă) va avea parte de o adaptare anime realizată de Kodakawa. Anunțul privind anime-ul a fost făcut în iulie 2021, iar până în prezent nu a fost anunțată data de lansare.

  Sinopsis

    Un anumit băiat și o anumită fată din gimnaziu au devenit un cuplu, au flirtat unul cu celălalt, nu au fost de acord asupra unor lucruri banale, s-au iritat tot mai des unul pe celălalt... și în cele din urmă s-au despărțit la absolvire. Acum, în liceu, cei doi, Irido Mizuto și Ayai Yume, au ajuns să se întâlnească în cel mai neașteptat mod.

    Fostul cuplu, adus împreună prin recăsătorirea părinților, a decis să țină cont de sentimentele părinților lor și a inventat o "regulă a fraților" - în care primul care conștientizează că celălalt este membru al celuilalt s*x pierde, dar... Când se întâlnesc în baie, fac naveta împreună la și de la școală, împreună cu amintirile din trecut și trăind sub același acoperiș, cum să se desconsidere!?

- Postat de @
Distribuie articol: