Sezonul 2 al anime-ului KanColle are premiera în această toamnă

Scris pe 06 Jan 2022 21:30, de Antares

Dojin Circle și compania de producție C2 Kikan a confirmat marți, pe contul său de Twitter, că cel de-al doilea sezon al anime-ului KanColle va fi difuzat în această toamnă.
Anunțul a fost făcut mai întâi în timpul evenimentului "Chinjufu New Year Special Live! 2022", care a avut loc luni și marți. C2 Kikan este unul dintre deținătorii drepturilor pentru franciză.

Evenimentul a anunțat, de asemenea, că turneul 1MYB va avea loc în acest an la Zepp Haneda din Tokyo pe 14 februarie, Zepp Namba din Osaka pe 9 și 10 martie, Zepp Nagoya pe 13 martie și în alte locuri.
C2 Kikan va expune la convenția Anime Japan 2022 din martie.

Editorul Kadokawa a raportat în raportul său de rezultate financiare din noiembrie 2019 că "al doilea sezon" al anime-ului de televiziune KanColle era încă în producție.
Kadokawa a declarat pentru C2 Kikan în ianuarie 2021 că cel de-al doilea sezon va fi difuzat în 2022.

Anime-ul se bazează pe un joc de browser web care a fost lansat în 2013 și este plasat într-o lume în care omenirea a pierdut controlul asupra mărilor.
Amenințarea care a pus stăpânire pe mări este flota Abyssal.
Singurele care pot contracara această amenințare sunt Kan-Musu (Fleet Girls), fete care posedă spiritul navelor navale din vremurile trecute.

 

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: