Top 6 Manhwa de citit după Solo Leveling

Scris pe 04 Jan 2022 20:36, de Antares

Manhwa Solo Leveling s-a încheiat de curând cu capitolul 179, iar acum cu siguranță că sunt mulți fani care caută o nouă serie care să umple golul de mărimea Solo Leveling din inimile lor. Ei bine, am vești bune pentru voi, cititorilor, chiar avem 6 serii pe care ar trebui să încercați să le citiți după Solo Leveling! Probabil că sunteți în căutarea unor seriale manhwa cu tematică similară, cu o artă bună și o poveste bine dezvoltată. Dacă asta este ceea ce căutați, ați ajuns la locul potrivit!

Dar, înainte de a trece la asta, mai este o veste interesantă, în prezent, există un zvon care circulă că Solo Leveling va primi propria adaptare anime, așa că nu uitați să verificați acel articol dacă nu ați făcut-o deja. Ok, acum că am scăpat de asta, haideți să sărim direct la primele șase manhwa de citit după Solo Leveling!

Tomb Raider King

În primul rând avem seria Tomb Raider King.... o serie care este cunoscută ca fiind foarte asemănătoare cu Solo Leveling. Cu un concept aproape exact, Tomb Raider King este manhwa-ul perfect de citit în lipsa Solo Leveling. Și nu doar plotul este similar, stilul artistic pare să fie exact la fel ca Solo Leveling. Având în vedere că artiștii din spatele Solo Leveling lucrează și la această serie, asta nu ar trebui să fie o surpriză.

Morminte ciudate au apărut peste tot în lume, fiecare conținând o relicvă care îi acordă proprietarului său abilități puternice. Jooheon Suh este un explorator de morminte și un raider. Cu toate acestea, după ce a fost trădat de angajatorul său, el este pe cale să moară din cauza unei noi relicve puternice pe care tocmai a descoperit-o. Dintr-o dată se trezește cu 15 ani în trecut, înainte ca relicvele, nici măcar mormintele să fi apărut. Condus de sentimentele sale de răzbunare, Jooheon se va folosi de cunoștințele sale despre viitor pentru a deveni Regele Tomb Raider!

The Lone Spellcaster

Urmează The Lone Spellcaster, o serie care are multe asemănări cu capitolele anterioare din Solo Leveling, fiind o lectură excelentă pentru fani. Cu un protagonist slab care obține brusc puteri diferite de orice alt protagonist, care începe încet-încet ascensiunea sa spre vârf, ce nu este de apreciat?

Lumea este amenințată de monștri și doar oamenii aleși Treziți îi pot învinge! Sigur, sună incitant, să fii un om cu superputeri care luptă împotriva monștrilor, dar este departe de realitatea unui funcționar obișnuit, Dohyeok Park, care este mai degrabă preocupat să obțină o afacere. Cu toate acestea, într-o zi, când Dohyeok întâlnește o epidemie de monștri, își manifestă cumva puterile ca un rar și puternic trezit. Cu noile sale abilități, va descoperi Dohyeok că are ceea ce-i trebuie pentru a supraviețui?

Return of the Disaster-Class Hero

Dacă sunteți în căutarea unui nou manhwa pe care să-l citiți după Solo Leveling, de ce să nu încercați manhwa pe care studioul Redice a început să-l serializeze în locul lui Solo Leveling. Această nouă serie este o lectură excelentă și cu siguranță ceva la care să te gândești să o iei. Are comedie, acțiune și un personaj principal puternic, gata să se răzbune. Cu stiluri artistice similare și un personaj principal care aproape că îl poate egala pe Jin-Woo în aroganță, fanii Solo Leveling vor iubi cu siguranță această serie.

În timpul unui raid asupra turnului diavolului, eroul legendar și al 13-lea membru al celor 12 Sfinți, Lee Gun a murit, sacrificându-se pentru umanitate. Sau cel puțin așa se credea, în schimb, Lee Gun a fost trădat în timp ce lupta și îl învingea pe marele malefic Ochi Roșii, trădat de unul dintre cei 12 Sfinți Lee Gun a fost prins în capcana turnului, înconjurat de mii de monștri care se regenerează. Restul Sfinților au ieșit din turn cu prada lor și au mințit lumea, acum, 20 de ani mai târziu, Lee Gun este în sfârșit liber și vrea să se răzbune.

The Max Level Hero Has Returned

Cunoscută și sub numele de The Max Level Hero Strikes Back, această serie este un manhwa grozav de luat după Solo Leveling. Deși nu este la fel de asemănătoare cu Solo Leveling ca unele dintre celelalte intrări de pe lista noastră, are aproximativ aceeași premisă. Cel slab devine rapid puternic și se ridică în vârf, cu excepția faptului că Max Level Hero Has Returned include ceva răzbunare în el.

Lovit de o săgeată inamică, prințul neputincios Davey O'Rowane cade într-o comă profundă. Sufletul său ajunge cumva într-un loc în care se adună cei mai mari dintre cei mari, Sala Eroilor. Acolo trec mai bine de o mie de ani, în timp ce Davey este supus unui antrenament dureros, sub ochii vigilenți ai legendelor, pentru a deveni un erou legendar. Acum, întors în regatul său, este treaz și pregătit pentru dușmanii care se ascund la curtea tatălui său. Ar fi bine să fie pregătiți pentru că prințul pe care toată lumea l-a etichetat ca fiind slab și a încercat să-l ucidă s-a întors și este mult mai puternic decât înainte!

Omniscient Reader’s Viewpoint

Multe seriale au făcut un plot de reîncarnare sau de trimitere înapoi în timp, în care un protagonist știe ce se va întâmpla și a fost trimis în trecut pentru a rezolva problema. Cu toate acestea, Omniscient Reader's Viewpoint face acest lucru într-un mod atât de interesant și creativ încât nici măcar nu îți vei da seama că se întâmplă. Cu un protagonist comic și sarcastic care s-a întâmplat să fie norocos și o distribuție secundară uimitoare, orice viitor cititor va iubi cu siguranță această serie.

Dokja Kim era un funcționar obișnuit al cărui singur interes real era să citească romanul său web preferat "Trei moduri de a supraviețui Apocalipsei". Dar când romanul a ajuns la capitolul final, romanul web pe care îl citea încă din școala generală a devenit brusc realitate. Acum, Dokja este singura persoană care știe ce se întâmplă și cum se va sfârși totul. Înarmat cu cunoștințele sale vaste despre roman, Dokja își folosește înțelegerea pentru a schimba cursul intrigii poveștii sale iubite și, ulterior, lumea așa cum o cunoaște el.

The Beginning After the End

Sunt șanse ca, dacă ați frecventat diferite comunități și forumuri online, să fi auzit de această serie înainte sau poate ați văzut acronimul său, TBATE. Bazat pe romanul web de succes cu același nume The Beginning After the End este o poveste de reîncarnare care te va lăsa fără cuvinte. Nu este foarte asemănătoare cu Solo Leveling, dar vă garantez că veți iubi totuși seria. Deși este posibil să dureze unul sau două capitole pentru a-și găsi ritmul, TBATE te va prinde și te va îndrăgosti încă din primele capitole.

Regele Grey are o putere, un prestigiu și o bogăție de neegalat într-o lume guvernată de abilitățile marțiale. Cu toate acestea, singurătatea și solitudinea persistă în apropiere pentru cei cu o mare putere, cum este el însuși. Sub exteriorul unui rege puternic se ascunde carapacea unui om, fără scop și fără voință. Reîncarnat într-o lume nouă, plină de magie și monștri diferiți de a sa, regele are o a doua șansă la viață. Corectarea greșelilor din viața trecută nu va fi însă singura sa provocare. Pentru că sub pacea și prosperitatea noii sale lumi se ascunde o nouă amenințare care ar putea distruge tot ceea ce a muncit până în acest moment. Va lupta pentru noul său cămin și va învinge sau viața sa trecută va începe să-l prindă din urmă?

 

- Postat de @
Distribuie articol: