Zvon: Solo Leveling primește o adaptare Anime?

Scris pe 01 Jan 2022 19:10, de Antares

Webtoon-ul Solo Leveling s-a încheiat în urmă cu câteva zile, iar fanii se întrebau dacă seria va primi vreodată o adaptare anime? Conform zvonurilor recente care circulă pe rețelele de socializare, Solo Leveling va primi o adaptare anime.

Fanii au devenit puțin mai plini de speranță pentru adaptarea anime atunci când D&C Webtoon a lansat un OST Trailer care va fi lansat în 2022, interpretat de trupa K-pop, The Boyz.

După ce trailerul pentru OST a fost lansat, un informator de încredere de pe Weibo, un site de socializare chinezesc, a confirmat că Solo Leveling va primi de fapt o adaptare anime. La scurt timp după aceea, un alt leaker de pe Twitter a confirmat și el această informație.

 

Manhwa Solo Leveling se bazează pe un roman web, sub numele "Only I Level Up", scris de Chugong. Seria a devenit destul de populară într-o perioadă scurtă de timp încât a fost preluată de D&C pentru a fi adaptată ca manhwa. Urmează povestea lui Sung Jin Woo, care este un vânător de clasă D. Din cauza unui accident într-o temniță într-o zi, el obține un sistem care îi permite să crească în nivel.

O dramă live action și o serie de jocuri sunt deja anunțate pentru această franciză. Așadar, nu va fi surprinzător dacă o adaptare anime va fi anunțată în curând. Cu toate acestea, luați aceste informații cu un grăunte de sare pentru moment, deoarece există mai mulți factori care sugerează că anime-ul Solo Leveling este aproape imposibil. Unul dintre factori fiind faptul că Japonia este prezentată ca fiind băieții răi în serie.

Ce părere aveți despre faptul că Solo Leveling va primi o adaptare anime? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

- Postat de @
Distribuie articol: