Top 20 cele mai așteptate anime-uri ale sezonului de primăvară 2018!

Scris pe 18 Mar 2018 16:35, de Caciulacdlac
Salutare! Iată care sunt cele mai așteptate 20 de anime-uri din sezonul de primăvară, în ordine crescătoare a popularității (conform MAL):

20. Captain Tsubasa

Studio: David Production
Sursă: Manga
Genuri: Acțiune, Sporturi, Shounen
Data lansării: 3 aprilie
Descriere: Captain Tsubasa este povestea impresionantă a unui elev de școală generală ale cărui gânduri și vise se învârt aproape în totalitale în jurul dragostei sale pentru fotbal. Tsubasa Oozora, în vârstă de 11 ani, a început să joace fotbal de la o vârstă fragedă, iar dacă acesta era doar un sport recreațional pentru prieteni, pentru el, s-a transformat într-o adevărată obsesie.
Pentru a-și urma visul de a-și pune în practică abilitățile sale, Tsubasa se mută alături de mama sa în orașul Nakatsu, care este renumit pentru echipele sale de fotbal din școlile elementare. Dar deși era cel mai bun în vechiul său oraș, în Nankatsu are parte de mai multă competiție, și are nevoie de toate abilitățile și talentul lui pentru a ieși în evidență.
El întâlnește nu doar rivali, dar și noi prieteni precum fata drăguță Sanae Nakazawa și talentatul portar, Genzo Wakabayashi, care împărtășește aceeași pasiune ca Tsubasa, și se va dovedi un tovarăș de încredere în drumul către împlinirea visului său suprem: să reprezinte Japonia la Cupa Mondială FIFA. Dar acest lucru va avea nevoie de mai mult decât simplul talent pentru a se îndeplini.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

19. Caligula

Studio: Satelight
Sursă: Joc video
Genuri: Acțiune, Sci-fi
Data lansării: 8 aprilie
Descriere: Mobius e lumea perfectă digitală pentru beneficiul imaginat al omenirii de către μ, un program de idol virtual care a obținut sentimente și propria conștiință. Doar oamenii care suferă în lumea reală și se regăsesc în melodiile lui μ sunt momiți în Mobius.
Odată intrați, oamenii uită de obicei de existența lumii reale. Indiferent de vârstă sau sex, aceștia sunt transformați în elevi și sunt forțați să experimenteze școala din nou și din nou, deoarece μ consideră că e „cea mai strălucitoare perioadă din viața unui om.”
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

18. 3D Kanojo: Real Girl

Studio: Hoods Entertainment
Sursă: Manga
Genuri: Romance, School, Shoujo
Data lansării: 4 aprilie
Descriere: Tsutsui Hikari e un otaku, și evită pe cât posibil viața socială. Hikari are un singur prieten la școală, care este de asemenea asocial, și este hărțuit de majoritatea colegilor din cauză că e ciudat. Într-o zi, acesta a trebuit să curețe piscina școlii alături de Igarashi Iroha, care are aproape tot ceea ce urăște Hikari la fetele din lumea reală. Lipsește de la școală, se comportă nepoliticos, n-are prietene și multe altele. Totuși, ea este prietenoasă cu Hikari, și chiar îi ia apărarea când oamenii râd de el. Zgârcenia lui Hikari l-a făcut să spună lucuri urâte Irohei, dar ea nu s-a supărat pe el. După un timp, acesta realizează că Iroka e pe cale să devină prima lui prietenă 3D, din viața reală! Va reuși el să se descurce?

17. Mahou Shoujo Site

Studio: production doA
Număr de episoade: 12
Sursă: Manga
Genuri: Horror, Psihologic, Supranatural, Dramă
Data lansării: 7 aprilie
Descriere: Asagiri Aya este o tânără care a căzul victimă hărțuitorilor de la școala sa. Căutând o cale pentru a scăpa de necazuri, aceasta caută sfaturi pe internet, și găsește un website misterios numit „Site-ul Fetelor Magice”. Doar accesând acea pagină a făcut-o pe Aya să intre în lumea înverșunată a Apocalipsei Fetelor Magice. Acolo, e luptă sau mori, împotriva unei armate nesfârșite de mașininării care arată adorabil și poartă fustițe, fiecare fiind înarmată cu puteri magice și o sete continuă de sânge și haos.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

16. Hinamatsuri

Studio: feel.
Număr de episoade: 12
Sursă: Manga
Genuri: Comedie, Sci-fi, Felie de viață, Supranatural
Data lansării: 6 aprilie
Descriere: Într-o noapte, o cutie ciudată a căzut în capul lui Nitta, un membru al yakuzei. Înăuntrul cutiei era o tânără misterioasă numită Hina. Ea este capabilă de puteri supranaturale uimitoare, iar Nitta a decis s-o integreze. Puterile ei s-au dovedit a fi de mare ajutor în treburile yakuzei, însă cu riscul posibilității ca fata să-și folosească puterile asupra lui! Asta fără a menționa că, dacă ea nu-și folosește puterile, va înnebuni și eventual va distruge totul în jurul ei. Viața stranie a lui Nitta și a Hinei împreună abia a început...
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

15. Piano no Mori

Studio: Fukushima Gainax
Sursă: Manga
Genuri: Aventură, Comedie, Dramă, Muzică, Școală, Seinen
Data lansării: 9 aprilie
Descriere: Poveastea a doi băieți din medii foarte diferite. Pe deoparte îl avem pe Kai, fiul unei prostituate, care cântă la un pian abandonat din pădurea de lângă casa lui de când era mic. Pe de altă parte îl avem pe Syuhei, care practic s-a născut cântând la pian, fiind fiul unei prestigioase familii de pianiști. Și totuși această pasiune a lor legată de pian le face ca destinele să se întâlnească.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

14. Tada-kun wa Koi wo Shinai

Studio: Doga Kobo
Sursă: Original
Genuri: Comedie, Romantic
Data lansării: 5 aprilie
Descriere: Mitsuyoshi Tada, un băiat care n-a cunoscut niciodată dragostea, în timp ce făcea poze la cireșii proaspăt înfloriți, o întâlnește pe Teresa Wagner, o studentă de transfer din Luxemburg. După ce a ajuns în Japonia, s-a pierdut, fiind separată de partenerul său de călătorie. Mitsuyoshi o ajută și o aduce la cafeneaua bunicului său.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

13. Golden Kamuy

Studio: Geno
Sursă: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Istoric, Seinen
Data lansării: 9 aprilie
Descriere: În Hokkaido, în nordul extrem al Japoniei, Sugimoto a supraviețuit războiului Ruso-Japonez din era Meiji. Poreclit „Sugimoto nemuritorul” în timpul acelui război, acum așteaptă bogățiile promise de goana după aur în speranța de a salva nevasta văduvită a unui camarad decedat. În timpul căutării aurului, el găsește indicii despre o rezervă ascunsă de aur de la niște criminali corupți. Alături de o fată Ainu care i-a salvat viața de la asprul climat al nordului, se aventurează într-o cursă împotriva criminalilor pentru a găsi rezerva ascunsă.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

12. Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru

Studio: Seven Arcs Pictures
Număr de episoade: 12
Sursă: Light novel
Genuri: Acțiune, Dramă, Fantastic, Sci-fi
Data lansării: 6 aprilie
Descriere: Acțiunea are loc într-o altă lume, în oralul Eridana, al cărui teritoriu se află pe jumătate în Imperiul Dragonului Tseberun, iar cealaltă jumătate în Alianța celor Șapte Orașe Lapetodes. Fiecare jumătate este separată de râul Orielal. În această lume, există abilități speciale numite „formule magice”, care sunt în esență reacții chimice sporite de arme speciale care le fac să aibă un efect magic. Aceste arme speciale sunt numite Toiege Magice, și variază precum armele obișnuite. Formulatorii de vrăji folosesc aceste formule magice pentru a lupta cu „Bestiile cu Formă Respingătoare”, creaturi naturale care folosesc formule magice și sunt o amenințare pentru oameni, precum Dragonii, Aionii sau Uriașii. Povestea se centrează pe cele două personaje principale, Gaius Sorel și Gigina Ashley-Bufh, singurii angajați ai oficiului de formulatori de vrăji Ashley & Sorel Co. Ei primesc diverse cereri de la diverși clienți, cu toții dorindu-și folosirea formulelor magice.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

11. Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Kaikou

Studio: Production I.G.
Număr de episoade: 12
Sursă: Roman
Genuri: Acțiune, Militar, Sci-fi, Spațiu, Dramă
Data lansării: 3 aprilie
Descriere: În viitorul îndepărtat al umanității, două state interstelare - Imperiul Galactic (monarhie) și Alianța Planetelor Libere (democrație) - se luptă într-un război de nesfârșit. Povesta e centrată pe faptele rivalilor Reinhard von Musel și Yang Wenli în timp ce aceștia își fac un renume în cele două state respective.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

10. Devils Line

Studio: Platinum Vision
Sursă: Manga
Genuri: Acțiune, Dramă, Seinen, Romantic, Vampiri
Data lansării: 7 aprilie
Descriere: Povestea îi are ca personaje principale pe Anzai, jumătate vampir, și pe Tsukasa, o elevă obișnuită.
Vampirii trăiesc alături de oameni. Bineînțeles că guvernul nu știe de existența lor, deoarece aceștia arată la fel ca oamenii. De aemenea, ei n-au nevoie să bea sânge, însă când li se face poftă sau se enervează, pot deveni niște monștri de necontrolat.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

9. Full Metal Panic! Invisible Victory

Studio: Xebec
Sursă: Light Novel
Genuri: Acțiune, Mecha, Militar
Data lansării: 13 aprilie
Descriere: Noul sezon al seriei Full Metal Panic!
Echipată cu armament de ultimă generație și trupe spiecializate, o organizație militară privată numită Mithril are ca scop stoparea terorismului în lume și a oricăror alte pericole pentru a stabili pacea pe tot globul. Organizația e alimentată de către „Șoptiți”, indivizi care posedă cunoștințe intuitive și abilități remarcabile pentru a creat dispozitive puternice și alte mașinării.
Sousuke Sagara, în vârstă de șaptesprezece ani, un sergent care lucrează pentru Mithril, a fost pus s-o protejeze pe Kaname Chidori, un candidat pentru Șoptiți. I s-a ordonat să se înscrie la liceul ei, în aceeași clasă, și să stea cât mai aproape de ea cu putință pentru a n-o lăsa să cadă în mâinile inamicilor - asta dacă reușește să se adapteze în colectivul clasei fără a-și dezvălui adevărata sa identitate.
Sousuke, care a fost crescut pe câmpul de luptă și care nu știe nimic despre ce înseamnă viața unui elev de liceu, trebuie să se adapteze la aceasta pentru a o proteja pe Kaname. Totușo, forțele inamice au început deja să se miște, iar Sousuke își va da seama în curând că adversarul venit pentru fata Șoptită îi este mai familiar decât se aștepta.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

8. Wotaku ni Koi wa Muzukashii

Studio: A-1 Pictures
Sursă: Web manga
Genuri: Comedie, Romantic
Data lansării: 13 aprilie
Descriere: După ce au descoperit că lucrează în aceeași companie, un otaku înnebunit după jocuri și o fujoshi s-au reunit pentru prima dată din gimanziu. După ce au băut împreună de câteva ori după muncă au început să se întâlnească, dar va fi oare o relație perfetă pentru cei doi?
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

7. Persona 5 the Animation

Studio: A-1 Pictures
Sursă: Joc video
Genuri: Acțiune, Fantastic, Supranatural
Data lansării: 8 aprilie
Descriere: Adaptarea anime a jocului video Persona 5.

6. High Shool DxD Hero

Studio: Passione
Sursă: Light Novel
Genuri: Acțiune, Comedie, Demoni, Ecchi, Harem, Romantic, Școală
Data lansării: 10 aprilie
Descriere: Al patrulea sezon al seriei High School DxD.
Issei Hyodo e un licean pervers care are o singură dorinţă: să aibă propriul harem, însă e unul dintre cei mai ghinionişti băieţi. Are o întâlnire cu o fată numită Yuma care nu se dovedeşte a fi ceea ce pare, Issei ajungând să moară fără să ştie motivul. A doua zi se trezeşte cu impresia că totul a fost un vis, însă descoperă că a fost reîncarnat ca şi demon. Pe parcursul poveştii, Issei este prins în lupta dintre bine şi rău, încercând să devină cât mai puternic şi trecând prin diferite situaţii care îi stabilesc locul în lumea demonilor.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

5. Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online

Studio: 3Hz
Sursă: Light Novel
Genuri: Acțiune, Fantastic, Jocuri, Militar, Sci-fi
Data lansării: 8 aprilie
Descriere: Spin-off al seriei Sword Art Online.
Karen Kohiruimaki mereu s-a simțit exclusă în lumea reală. Din cauza înălțimii sale enorme, i-a fost greu să-și facă prietene de vârsta ei. Totul se schimbă când aceasta descoperă Realitatea Virtală și jocul Gun Gale Online. În GGO, Karen e liberă să joace ca o fetiță mică și drăguță, așa cum și-a dorit mereu să fie! Poate Karen să-și facă prieteni în acest MMO centrat pe arme și gloanțe?
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

4. Shokugeki no Souma: San no Sara - Toutsuki Ressha-hen

Studio: J.C.Staff
Sursă: Manga
Genuri: Ecchi, Școală, Shounen
Data lansării: 9 aprilie
Descriere: A doua parte a celui de-al treilea sezon al seriei Shokugeki no Souma.
De când era copil, Souma Yukihira, în vârstă de cincisprezece ani, lucra ca ajutor de bucătar la restaurantul tatălui său. Pe parcursul anilor, Souma şi-a dezvoltat o pasiune în a-şi distra clienţii prin creaţiile sale culinare excentrice. Visul sau este ca într-o bună zi să deţină restaurantul şi să devină bucătarul şef al acestuia.
Totuşi, când tatăl sau a decis să închidă restaurantul pentru a-şi testa abilităţile gastronomice în restaurantele din intreagă lume, îl trimite pe Souma la Academia Culinară Tootsuki, o şcoală de elită pentru gătit, unde doar 10% dintre studenţi promovează. Instituţia este renumită pentru "războaiele mâncării", unde studenţii se întrec în diverse competiţii culinare.
În timp ce Souma şi colegii lui se zbat pentru a supravieţui stilului de viaţă din Tootsuki, multe provocări îl aşteaptă, determinând-ul să-şi folosească experienţa acumulată de la tatăl sau.


3. Tokyo Ghoul:re

Studio: Pierrot
Sursă: Manga
Genuri: Acțiune, Mister, Horror, Psihologic, Supranatural, Dramă, Seinen
Data lansării: 3 aprilie
Descriere: Al treilea sezon al seriei Tokyo Ghoul.
Doi ani au trecut de la raidul CCG-ului în Anteiku. Deși atmosfera din Tokyo s-a schimbat drastic din cauza influenței tot mai mari a CCG-ului, ghoulii continuă să fie o problemă, aceștia începând să fie mai prudenți, în special organizația teroristă Copacul Aogiri, care recunoște amenințarea crescândă a CCG-ului.
Crearea unei echipe speciale, cunoscută sub numele de Grupul Quinx, poate fi exact ce-i trebuie CCG-ului pentru a extermina locuitorii nedoriți din Tokyo. Aceasta e formată din oameni care au fost supuși unor operații pentru a putea folosi abilități specifice ghoulilor, participând în diverse misiuni pentru eradicarea acestor creaturi periculoase. Liderul grupului, Haise Sasaki, este jumătate ghoul, jumătate om, care a fost antrenat de faimosul anchetator Kishouu Arima. Totuși, acest tânăr începe să-și pună întrebări după ce unele memorii necunoscute i-au venit în minte, amintindu-și încetul cu încetul de peroana care a fost înainte.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

2. Steins;Gate 0

Studio: White Fox
Număr de episoade: 23
Sursă: Visual novel
Genuri: Sci-fi, Thriller
Data lansării: 12 aprilie
Descriere: Povestea întunecată și neștiută din universul Steins;Gate care îl urmărește pe omul de știință nebun și excentric Okabe, încercând să se recupereze după o încercare eșuată de a o salva pe Kurisu. El a decis să-și abandoneze titlul de om de știință, în încercarea de a uita trecutul. Când toate par să revină la normal, el întâlnește o cunoștință a lui Kurisu, care îi spune că a creat un dispozitiv care stochează memoria unei persoane și creează o simulare a acestora cu trăsăturile și personalitatea lor. Okabe a început să testeze dispozitivul și realizează că simularea lui Kurisu scoate la iveală necazurile trecutului și aduce noi tragedii neașteptate.
Aceasta este povestea care a făcut finalul primului sezon să fie posibil.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

1. Boku no Hero Academia sezonul 3

Studio: Bones
Număr de episoade: 25
Sursă: Manga
Genuri: Acțiune, Comedie, Școală, Shounen, Super puteri
Data lansării: 7 aprilie
Descriere: Al treilea sezon al seriei Boku no Hero Academia.
Într-o zi, un băieţel de 4 ani a ajuns la realizarea că lumea nu e dreapta. 80% din populaţia lumii are abilităţi speciale, numite "quirks", care au dat multora puterea de a-şi împlini visul copilăriei de a deveni un supererou în realitate. Din păcate, Izuku Midoriya este unul dintre cei născuţi fără vreun quirk, fiind discriminat din această cauză. Totuşi, el refuză să renunţe la visul său de a deveni erou; determinat să facă imposibilul, acesta se înscrie la o "şcoală de elită pentru eroi", UA High, unde se antrenează ca să devină succesorul celui mai tare erou de pe planetă!
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

O listă completă cu anime-urile care apar în acest sezon găsiți aici. Scrieți în comentarii la ce anime-uri din acest sezon vă veți uita!
- Postat de @
Distribuie articol: