Sezonul 3 al Anime-ului Kaguya-Sama: Love Is War Dezvăluie un nou Key Visual alături de ultimului episod de o oră

Scris pe 18 Jun 2022 14:15, de Antares

Staff-ul pentru Kaguya-sama wa Kokurasetai -Ultra Romantic-, cel de-al treilea sezon al serialului Kaguya-sama: Love is War (Dragostea este război), a dezvăluit un nou videoclip promoțional și un nou key visual, care dezvăluie că ultimul episod al sezonului, din 24 iunie, va avea o durată de o oră.

Sloganul vizualului spune: "Adio comedie de dragoste".

Seria va avea parte de un proiect special "Ziua Kaguya" după difuzarea ultimului episod și va fi difuzat timp de 24 de ore. Proiectul va implica o retrospectivă a serialului împreună cu distribuția și personalul.

Cel de-al treilea sezon al anime-ului a debutat la Tokyo MX, BS11, Gunma TV și Tochigi TV pe 9 aprilie. De asemenea, anime-ul este difuzat și pe MBS, RKB și TeNY. Serialul este difuzat în streaming pe Abema. Crunchyroll difuzează anime-ul în timp ce este difuzat în Japonia și difuzează, de asemenea, o variantă dublată în limba engleză.

Aniplex of America a găzduit proiecția avansată a premierei americane pe 2 aprilie la Teatrul Aratani din Los Angeles și la Japan Society din New York.

Noul sezon are o distribuție și o echipă care se întorc.

Masayuki Suzuki s-a întors pentru a interpreta tema de deschidere "GIRI GIRI GIRI" cu Suu. Airi Suzuki s-a întors pentru a interpreta melodia de final "Heart wa Oteage" (Inima mea nu știe ce să facă).

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: