Hunter x Hunter se întoarce, confirmat de creatorul One Punch Man

Scris pe 24 May 2022 19:59, de Antares

Una dintre cele mai populare serii shonen manga din toate timpurile, Hunter x Hunter, este confirmată că se va întoarce după ce un tweet devenit viral ar fi fost scris chiar de creatorul seriei, Yoshihiro Togashi.

Un Tweet a devenit viral în comunitatea japoneză de pe Twitter, de pe un nou cont de Twitter. Tweetul are ca text " Încă 4 capitole deocamdată", prezintă o imagine laterală a unei hârtii care pare a fi o schiță a panoului manga. Conform Tweet-ului, Togashi sensei a finalizat 6 capitole noi din Hunter x Hunter și încearcă să mai termine încă 4 deocamdată. Postarea a adunat peste 200 de mii de like-uri în doar câteva ore, dar cum contul a fost creat recent, încă nu s-a confirmat dacă acesta aparține sau nu creatorului Hunter x Hunter, până când a fost confirmat de autorul One Punch Man.

Pentru a adăuga credibilitate acestui Tweet, autorul One Punch Man, Yasuke Murata, urmărește, de asemenea, aceast cont de Twitter. Aceștia au redistribuit, de asemenea, tweet-ul cu textul "Am fost chiar eu cu persoana respectivă".

retweet-ul de mai sus confirmă destul de mult că seria manga Hunter x Hunter se va întoarce. Nu au fost dezvăluite informații cu privire la data exactă de lansare a noilor capitole manga. Cu toate acestea, știm acum din tweet că vom primi cel puțin încă 10 capitole noi. Manga Hunter x Hunter a intrat în pauză în 2018, așa că au trecut aproape 4 ani de când a apărut un nou capitol. Chiar dacă Togashi se va întoarce doar pentru câteva capitole, aceasta este totuși o veste bună pentru fani. Bineînțeles, încă nu există informații despre când va reveni seria anime.

Populara serie manga a luat anterior mai multe pauze din cauza problemelor de sănătate ale lui Togashi. Creatorul seriei suferă de ani de zile de dureri de spate cronice și debilitante, care îi îngreunează capacitățile de desen.

 

Manga Hunter x Hunter a început să fie publicată în Weekly Shonen Jump din martie 1998. Hunter x Hunter a fost adaptată de Mad House în serial anime, care a fost difuzat din octombrie 2011 până în septembrie 2014, cu un număr total de 148 de episoade. Animația Hunter x Hunter are un rating de 9,08 pe My Anime List de la aproape 1,2 milioane de utilizatori.

- Postat de @
Distribuie articol: