Cele mai proaste anime din 2021 în funcție de ratinguri

Scris pe 04 Jan 2022 13:46, de Blu

2021 a fost un an bun pentru fanii animeurilor în general. Totuși, au fost câteva serii care ar putea fi considerate cele mai proaste adaptări ale anime din 2021, iar aici vom discuta despre câteva dintre acestea. Ratingurile se bazează pe notele de pe MyAnimeList.

 

1. Tesla Note

Prima serie ar fi Tesla Note, care are una dintre cele mai proaste animații CGI pe care le-am văzut în ultimii ani. Acest anime de 13 episoade a fost difuzat în octombrie, iar în prezent are o notă de 4.7/10 pe MyAnimeList. Totuși, dacă vouă vă face plăcere să vă uitați la cele mai proaste animate serii, acest anime ar putea fi o adiție excelentă la lista voastră.


2. The Promised Neverland sezonul 2

Sezonul doi al acestui anime a fost cea mai mare dezamăgire a anului 2021 când vine vorba de anime. Sezonul doi era foarte așteptat de către fanii seriei după marele succes pe care l-a avut primul sezon, dar totul a luat-o la vale chiar de la primul episod. Povestea a fost grăbită, chiar dacă din manga exista suficient material cât să se mai facă încă două sezoane. Seria a sărit un întreg arc din manga și nici măcar nu a prezentat unul dintre cele mai majore personaje în anime.
Al doilea sezon al seriei are nota de 5.42/10 pe MyAnimeList.

 

3. Ex Arm
 
Pot să spun cu încredere că dintre toate seriile anime de pe MyAnimeList, aceasta a fost cea mai proastă din anul acesta. Personajele din seria asta arată așa de prost încât par că nu au deloc expresii, iar mișcările gurilor lor nici măcar nu se sincronizează cu vocile.
Acest anime de 12 episoade are o notă de 2.95/10 pe MyAnimeList.

 

4. The fruit of Evolution

Această serie isekai nu a fost neapărat rea, dar dacă combini povestea mediocră, vocile și animația, devine aproape imposibil de urmărit. În viața anterioară, personajul principal e agresat la școală pentru că e gras. Apoi se reîncarnează și întâlnește o gorilă care se îndrăgostește de el. Mai târziu, gorila evoluează într-o fată waifu drăguță.
Acest anime de 12 episoade are o notă de 6.12/10 pe MyAnimeList.

 

 

- Postat de @
Distribuie articol: