Anime-ul Inuyasha primește o continuare/spin-off în această toamnă

Scris pe 12 May 2020 21:43, de Caciulacdlac

Un nou anime din cadrul francizei Inuyasha a fost anunțat. Acesta este intitulat Yashahime: Prințesa semi-demon (Hanyou no Yashahime).

Povestea noului anime va fi despre fiicele lui Inuyasha și ale lui Sesshomaru. În Japonia feudală, gemenele semi-demon Towa (din dreapta-jos pe poster) și Setsuna (din stânga-jos pe poster) au fost separate una de alta în timpul unui incendiu. Căutând-o pe sora sa, Towa ajunge prin tunelui timpului în Japonia din prezent, unde este crescută de fratele lui Kagome, Sota, și familia acestuia. Zece ani mai târziu, tunelul care conecta cele două ere s-a redeschis, iar astfel Towa s-a reunit cu Setsuna, care este acum ucigașă de demoni, lucrând pentru Kohaku, însă aceasta nu-și mai amintește nimic de sora sa. Alături de Moroha (din mijlocul posterului), fiica lui Inuyasha și a lui Kagome, cele trei fete semi-demon călătoresc între cele două ere în căutarea răspunsurilor legate de trecutul lor.

De anime se va ocupa același studio, Sunrise, și aceeași echipă tehnică ce a contribuit la anime-ul Inuyasha. Rumiko Takahashi, creatoarea seriei manga care a stat la baza anime-ului, se va ocupa de design-ul noilor personaje.

Seria manga Inuyasha a început în 1996 în revista Weekly Shonen Sunday și s-a terminat în 2008. Anime-ul inițial de 167 de episoade a rulat între 2000 și 2004, în timpul căruia au apărut și patru filme. Anime-ul Inuyasha: The Final Act, de 26 de episoade, care adaptează sfârșitul seriei manga, a rulat între 2009 și 2010.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: